Rádió felvételek  
 
   
 

UNIVERSAL TOVÁBBI FELVÉTELEI

 
   
 

 

Lejátszó megnyitás: címre kattintással.
zenekari: saját zeném
ének: Végvári Ádám
ének: Zwolewnszky Ferenc (Marió)
ének: Marió,Tamás,Ádám
ének: Végvári Ádám
ének: Marió, saját szövegem
ének: Lukács Laci
ének: Marió, saját szövegem
ének: Marió
ének: Lukács Laci, saját szövegem
ének: Marió

 

Csavargók utcája: élő koncertfelvétel, Dusnok 2007-05-27.

 

Megjegyzés: A koncertről 19 számot töltöttem fel a -ra, többek között a "Csavargók utcáját" is. A meghallgatási statisztika szerint, a legnagyobb slágerünk "Volt-e más bolond" után, amit 7864-an hallgattak meg eddig, a második helyen szerepel 3374 meghallgatással. Ezért különösen sajnálom, hogy a Magyar Rádió - annak ellenére, hogy a felvétel elkészült - nem tartotta mjegfelelőnek a sugárzásra, azaz nem "zésítette". Kétszeresen is érint, mint tag, mint zeneszerző.

Akkkoriban úgy gondoltuk, hogy a második legerősebb számunk a "Jó éjt!", most láthatóan 2441 meghallgatást produkált csak! Sorry, így utólag.

Budapest, 2012-02-26

 
   
 
Egy - számomra érdekes - 2017 decemberben megjelent összesítő értékelést fedeztem fel a -on. Történetesen azért, mert Lukács Laci gitárosunk zenéjére én írtam a szöveget és - ha igaz, ha nem - ez megtisztelőnek érzem minkettőnk számára.
 
     
   
     
   
     
   
   
     
 
Nemrégiben felfedeztem egy korabeli slágerlistát, ahol az egyik szerzeményem - ráadásul, amelyiknek a szövegét írtam - előkelő helyre került. A lista 1984 évi.
 
   
     
  Találtam egy feldolgozást a "Ne haragudj rám" című dalunkra:  
   
     
  <<--- vissza a UNIVERSALHOZ