Zenei körből visszajelzések
 
 

Feladó: Csabai Tíbor, Dátum: 2006.02.15. 11:33 +1h Címzett: Kovacsics András, Téma: Gratulálok...

Szia András! A neten szörfölve találtam rá a honlapodra. Nagy élvezettel olvastam, hallgattam. Gratulálok, igazán szép nagy munka lehetett ilyen szépen, alaposan elkészíteni. Baráti üdvözlettel egy régi "harcostárs": Csabai Tibor Ui: A biztos beazonosítás kedvéért küldök 2 képet magamról...

 

Az első "Omegás" jelentkezése azok közül, akikről szól ez a honlap: Varsányi Gergely (István) basszusgitárosunk.

Feladó: Varsányi István: , Dátum: 2006.09.17.. Címzett: Kovacsics András, Téma: Szia Öcsi!

Szia Öcsi
Most olvastam először az Omega igazi történetét, bár lehet, hogy ki tudnám egészíteni egy két gondolattal. Meg vannak valahol az első lemezeink is (Hollies - Bus stop).
De erről és sok másról személyesen kellene beszélni.
Sok szeretettel ölel
Gergő

 

Feladó: Végvári Ádám, Dátum: 2006.09.24. Címzett: Kovacsics András, Téma: Universal

Számomra egy nagyon fontos vélemény, mert egykori zenésztársamtól Végvári Ádámtól kaptam, akivel Universalban zenéltem együtt, illetve 1972 évben alapítottuk meg a formációt. Az Universal után a NEOTON FAMILIA oszlopos tagja lett és jelenleg is aktívan zenél, emellett saját stúdiója van.

Szia Öcsi! Baromi jó a honlap.

Egy hibát találtam:a Szerelmedért címü dalt nem a Feri, hanem én énekeltem.

Üdv Ádám

 

Régi zenész kollégám segített az Omega előtti, Ciklon zenekarunk Koszán becenevü zongoristánk azonosításában, köszönet érte.

Az Universal és Kovács Kati koncerteknél említettem az ORI központi műsorokat. Ennek egyik koordinálója volt Kővári Kati, ezért fontos számomraa véleménye.

 

Feladó: Muszty Bea: , Dátum: 2006.12.13. Címzett: Kovacsics András, Téma: Helló

Hello, megnéztem a honlapodat, piszok jó gitárjaid voltak! Szia, neked is bódog karácsonyt meg mindenféle újévet!
Szia,
Musztybea

 

Feladó: Molnár Tamás, Dátum: 2009-07-23, Címzett: Kovacsics András, Téma: honlap

Öcsi!
Semmi közöm hozzá és nem kívánok ünneprontó sem lenni, mégis valami szerintem nem éppen frankó. Szóval ezért a honlapért Téged valami Kossuth díj félére kellene felterjeszteni.
Szóval, amit én kénytelen vagyok szóvá tenni az a következő. Hihetetlen az anyag a precizitása, amit viszont hiányolok, hogy a vízhang, az echo a zenészek részéről igencsak szegényesnek mondható. Miért? Savanyú a szőlő?

Nem lehetett volna egy rohadt e-mail-ben megköszönni a munkádat pl. egy két Omegástól? Szóval nem értem abban azonban biztos vagyok, hogy használják , nézik a lapodat. Szóval nem értem, persze lehet, hogy én ezt nagyon rosszul látom, ráadásul tényleg nincs közöm hozzá, csak ez a számomra megmagyarázhatatlan immunitás zavaró. Persze valószínű, hogy bennem van a hiba. Tamás

 
 

 

 
Egy nagyon kedves mailt kaptam az iwiw-en keresztül, aznap amikor a Gálya zenekar Dusnok felé utazott a mikrobusszal fellépésre: 2010 január 30-án Szombaton. Mobilon tudtam beszélni Czakó Tomival és éltem a felajánlásával. Köszönet érte!
   

   

 

Sípos Peti: Hungária Együttes

petersipos has made a comment on Wittek Mari: Long Live Love (1965):
Those were the days.... amikor 1969-ben együtt turnéztunk... Marinek minden megadatott, tehetség, hang, kinézés, hogy a legnagyobb magyar sztár legyen, de sajnos az "elvtársak" nem támogatták. Szomorú. Sipi a múltból.

 

Feladó: Molnár Tamás, Dátum: 2013-08-28, Címzett: Kovacsics András, Téma: Beloiannisz, talán nem is a hajó maga, hanem inkább a Beatkorszak, amikor bár a meg- szólalás, a technika amatőr módon döcögött, de az egésznek volt egy olyan bukéja, ami manapság már nincs.
 

Az egy fenomenális privilégium volt/lehetett a Beloiannisz-on zörögni. Lehet, bár nem hiszem, hogy azt a bukét, milliőt, atmoszférát, még valaha bárki, bármi csak megközelíteni is tudja.

Mint csodáló én is részese lehettem, azoknak a menyországi pillanatoknak.
Visszasírhatatlan, visszahozhatatlan.

De a mai napig követ minket.