Gyermekeim, unokáim
 
 
     
 

A zenével kapcsolatban már megemlítettem Ádám fiamat, mert Ő viszi tovább a zenei vonalat családomban. Ezt az oldalt arra szánom, hogy mindhárom gyerekemet bemutassam, mert mindegyik gyermekemre másért ugyan, de büszke vagyok. Mikor kérdezik tőlem melyiküket szeretem jobban, csak azt szoktam válaszolni: "bármelyik ujjamat vágom meg, egyformán fáj."

Linda
Ádám
Péter
Lindától unokáim: Olivia és Balázs Bercel
Ádámtól unokáim: Eliot és Martin
2017 Karácsony: Balázs-Bercel, Eliot, Martin

És akik a Kovacsics nevet viselik és viszik tovább:

Elsőszülött gyermekem Ádám, aránylag későn, 34 éves koromban született és ezt az aktív zenélésnek tulajdoníthatom. Csak mostanában gondolkodtam el azon, hogy nem véletlenül belőle lett muzsikus. Mivel 1986-ban álltam utoljára színpadon, 11 éves koráig a nyári balatoni koncertjeinken téblábolt és óhatatlanul érték a zenei hatások. Péter alig volt még akkor 3 éves, nem sokat volt a koncerteken. Nem szólva Lindáról, aki nem is látott fellépni. Annyi mégis közös bennük, hogy szeretik a zenét, életük része.

Megmutatok a közelmúltból pár képet családi albumomból, mivel a családi ünnepek és összejöveteleken kívül is sok közös programunk van, ilyenek például:

sízéseink, Lapozás képre kattintással
 

 
 

 

Filmek a sízésről:
A sízésünk helye: Innsbruck, Axamer Lizum.
Ideje 2008 február.
 
Ugyan az ötnapos sízésen 22-en voltunk, családdal, barátokkal, ezen a filmen csak öten szerepelünk, rajtam kívül Linda, Péter, Ádám, párjával Gabival.
 
Linda bordozik: ruhája kék dzseki fehér csíkkal, fekete sínaci.
Gabi (UNIQUE) sízik: ruhája kék dzseki, fekete sínaci.
Péter bordozik: barna szerelés.
Ádám (UNIQUE) sízik és csak a 3. filmben a végén tűnik fel, Ő a "Cameramann".
Én sízek: piros felső, fekete sínadrág.
 

2008 Innsbruck, Axamer Lizum from András Kovacsics on Vimeo.

 

 

 

 

 

Amikor 10 évvel késöbb unoka a nagyapjával együtt sízik nincs annál jobb élmény, főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy kereken 70 év a korkülönbség.

 

 

 

 
nyaralásaink, Lapozás képre kattintással
 

 
városlátogatásaink, túráink Nagyítás feliratra kattintással!

Budapest, 2008 szeptember 11.