ORI-OSZK
 
 
   
 

Nagyon fontos ereklyét kaptam Winkelmayer Pubitól Németországból, amit érdemesnek tartottam megjelentetni az oldalon: ez pedig az ORI engedélyünk. Ma egy kicsit nevetségesen hangzik, de az Országos Rendező Iroda számunkra "nagyhatalom" volt. Megjelenhettek egy zenei bizottság előtt a hosszú hajú BEATZENÉZEK zenekarukkal, lenyomtak egy két számot, majd kiértesítették őket, hogy megkapják-e  a működési engedélyt, vagy nem. Ezen kívül bekalibrálták a zenekart egy fejenkénti, de csak a közösségre érvényes maximális tiszteletdíjra. Ez koncer tgázsi volt és maximum 2 órára szólt.

 
     
 
Plants: image 1 0f 4 thumb
 
 
Később vezették a névreszóló csoportos működési engedélyek kiadását, már gázsi limit nélkül. Ezt már a következő zenekaromnál a SYCONOR-ban kaptam meg.
 
 
   
Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb
 
     
 
Létezett még az OSZK, Országos Szórakoztató zenei Központ, akik táncos rendezvényekre adták ki az engedélyeket a náluk vizsgázott A-C kategóriás zenészeiknek, ahogy nevezték kiközvetítették, alkalmanként őket. Itt már előny volt az ORI engedélyünk, mert 4-6 órás bálokra alkalmaztuk a 2-3 szoros koncert díjunkat.
 
 
   
Plants: image 1 0f 4 thumb Plants: image 1 0f 4 thumb
   
 
  Budapest, 2008-11-01.  
 

 

 

 

 

 
  <<--- vissza a főmenühez