Klub Rádió, 2019 július 4.

 
 
 

Megcsőrrent a telefon, benne Árva Brigitta szerkesztő, Ő kért fel erre az interjúra, amely telefonon keresztül zajlott az adás napján, vasárnap kora délután.

(Hogy milyen kicsi a világ, Árva Brigitta férje Kovács György, akit még a Futuráma zenekarból ismertem, a zenekarosdi után, a Filmgyárban, studiómunkákkal foglalkozott.)

 
 

 

Ugyan a műsor 2 órás, de engedtessék meg nekem, hogy csak az interjúm végéig örökítsem meg a hanganyagot.

Kubicsek Sándor, Pemete

A Klubrádió Anno Budapest műsorának szerkesztője pár nappal ezelőtt felhívott, hogy adjam meg Kovacsics András, az Omega együttes alapító szólógitárosának az elérhetőségét, mert szeretnének riportot készíteni vele, mivel a következő adásban a régi beat-zenekarok történeteit fogják majd feldolgozni.
2019. augusztus 04-én délután elutazásom miatt éppen a vonatomhoz siettem, mikor a szerkesztőnő felhívott azzal, hogy éppen Kovacsics András riportja megy a rádióban. Szeretné, ha bekapcsolhatnának ebbe az élő műsorba, hogy én is meséljek a gyerekkorom zenekari élményeiről. Némi hezitálás után ezt elvállaltam (legalább csinálok egy kis reklámot a Rockmúzeumunknak is), majd egy csendesebb utcában haladtam tovább a pályaudvar felé. Azonban itt is elég nagy volt a környezeti zaj (sokszor nem is értettem a szerkesztő riportert, néha csak hangfoszlányokat hallottam), majd András riportjának a végén rögtön be is kapcsoltak az adásba. A riport végére pedig éppen elértem a vonatomat.