Élet a zene után, válallkozásaim  
 
     
 
Sokan kérdezték, hogy jelenleg, illetve a zene után mivel foglalkozom. Ezért gondoltam, hogy megosztom mindenkivel, milyen vállalkozásokba kezdtem bele, és folytatok máig. Számszerint 4 tevékenységem van, mégpedig:
 
       
  Kerek Bt 1991  
     
   
     
 
1986 évben volt az utolsó "Kovács Kati és az Universal" koncertünk. A zenélés befejezése után kézenfekvőnek látszott, hogy meglévő mikrobuszommal - amivel a koncertekre utaztunk - más jellegű munkát vállaljak és ez volt az idegenforgalom. Először, mint munkatárs beléptem egy ilyen profilú céghez a Luxus Tours Szövetkezetbe, ahol 20 kollégámmal együtt külföldiek részére különbféle programok utaztatását végeztük,  szakképzett idegenvezetők közreműködésével: városnézés, Szentendre, Dunakanyar, Puszta program, Balaton, Egri bortúra. Aránylag rövid idő múlva közkívánatra átvehettem a cég vezetését, mint elnök. Évek múlva megfogalmazódott bennem az önállóság gondolata, hogy minek vigyek egy ilyen "vízfejű" céget, minek foglalkozzak mások problémáival, elég nekem a magam megélhetése. Így történt, hogy egy szövetkezeti kollégámat bevettem az 1991 év óta működő vállalkozásomba (Kerek Kereskedelmi Betéti Társaság, Kerekbt), ahol felvettük a személyszállítás tevékenységet és ketten folytattuk együtt. A szövetkezetet, pedig felszámoltattam. Sajnos társam 2014 évben tragikus hirtelenséggel elhúnyt, azóta egyedül folytatom a tevékenységet, ameddig bírom, ahogy az Omega énekli: ez egy életre szól!
 
     
  StartWebdesign 2008  
     
   
     
 
A saját honlap elkészítése elkészítése után jött a gondolat, hogy először barátaimnak, zenésztársaimnak és később másoknak üzletszerűen vállaljak honlap készítést. Nem titok, előszeretettel választom a Flash technikát a megvalósításhoz. Valahol ezzel pótolom a zene utáni alkotás hiányát. Egy-két munkám:
 
 
Hallási figyelem tréning   Showhaj Studió
 
 
Ami ennél fontosabb, belekóstoltam az optimalizálás mesterségébe, először a Kerek Bt személyszállító lapon alkalmaztam, hogy behozzam a Google kereső első oldalára. Fél év munkámba került, míg megjött az eredmény és immár negyedik éve tartja helyezését a kemény konkurenciaharc ellenére.
 
     
  My media 2009  
     
   
     
 
A honlap reklám film-, banner-, Fotógaléria készítésre készült, mégpedig fotókból, zene és mozgás bevitelével. Persze nem riadunk vissza mozgófilm vágásától sem, de erre még nem merült fel igény. A végeredményt bármilyen formátumban, úgymint avi, mpeg, mp4, flv, swf, DVD elkészítjük. Vásárokon, kiállításokon, rendezvényeken kerülhetnek levetítésre.
 
     
  Néhány munka: ISIS SPA - Kerek Bt. - Üzletkötő  
     
  Adatmentés 2010  
     
   
     
 
Ezt a tevékenységemet a saját károm szülte, ugyanis a rendszerem újratelepítésénél, vissza akartam térni a jó öreg bevált Windows XP operációs rendszerhez, úgy, hogy a "C" meghajtón Windows 7 volt, erre a meghajtóra szántam a telepítést és előtte a leformázást. Sajnos figyelmetlen voltam és a operációs rendszer volt annyira intelligens, hogy a másik - adatokkal teli - winchestert választotta ki a formázásra ill. XP telepítésre. 160 GB adatom tűnt el, mondhatom azt, hogy egy élet munkája. Első pillanatra teljesen összeomlottam. Ádám fiammal összedugtuk a fe- jünket és 2 nap alatt minden adat visszaállításra került. Ami, szinte hihetetlen, fla kiterjesztésű file-k is visszajöttek, egy ilyen file 500-600 belső alkotó elemet tartalmaz. A siker fantasztikus érzés volt!