Rosta Géza  
 
     
 
   
Kedves olvasóim!
 
Tartozom egy kiegészítéssel az Universal zenekar utáni tevékenységemmel. 25 év zene után nagyon nehéz volt a helyzetem, hogyan tovább? Erre az időre már nem vagy egyedül, családod van, gyerekeid és felelősséggel tartozol már nem csak a magad sorsáért. Az, hogy szereted a zenét nem elég a megélhetéshez, mindenképpen lépni kell.
   
Mivel koncertszervezéssel is foglalkoztam, kézenfekvőnek látszott, hogy más zenekarok számára folytatom a szerződéskötéseket. Először a 100 Folk Celsius, majd a Tolcsvay Trió produkcióit vettem a szárnyaim alá és 1-2 évig ezzel foglalkoztam, közös megelégedésünkre.
   
Eközben kerültem kapcsolatba Rosta Géza zenész- társammal, aki meghívott a RODEO Trióba, G. Sándor János gitáros társa mellé, basszusgitárosnak. 1 éves együttműködésünk alatt készült el Ágai Ágnes gyermekversei alapján, "A titkokat csak az ujjaimnak mondom el."

című lemeze, Udvaros Dorottya énekével, Dorka csak a lemezen működött közre,  az előadásokon Géza énekelte. Jól eső érzéssel emlékszem vissza, úgy a csapatra, mint a fellépésekre.

 
 
 
Végeredményképpen ennek köszönhetően "vészeltem át" a zene és a vállalkozásom közti nehéz időszakot.